Un cadou special pentru o zi speciala!

 

Ramona Neacsu Asociatia Balinte Ionela

10% Complete
500 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Iti multumesc ca esti alaturi de mine, iti propun ca anul acesta, de ziua micutei mele Maria, sa sarbatoresti intr-un mod special, asemenea mie. Da bucurie mai departe si indeamna-ti prietenii, familia, colegii, sa fie alaturi de tine, de noi, donand suma pe care care au alocat-o cadourilor pentru a sustine acest proiect umanitar. Multumesc din inima!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia Balinte Ionela este o organizatie non-guvernamentala si non-profit, ce are ca scop integrarea persoanelor defavorizate sau nevoiase, indiferent de varsta din Romania, la toate nivelurile vietii comunitare: social, profesional, educational, cultural, sportiv, medical etc, prin prezentarea, identificarea, promovarea si sustinerea unitara a intereselor acestora.

Donatia ta ajunge la inima lui Victor!

Victor se numeste, este casatorit si are doi copii. In urma cu 15 ani, sotia lui a fost diagnosticata cu cancer, a urmat cobaltoterapie, urmata de extirparea tumorii. Cu doi copii in grija, unul la scoala generala, unul in anul I de facultate, a suferit un infarct. A urmat tratamentul recomandat, dar tot timpul prioritate au fost studiile copiilor. In anul 2017, dupa repetate episoade de fibrilatii, a fost supus interventiei de montare defibrilator pentru prevenirea mortii subite. Acum urmeaza un tratament cu entresto, sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul Fundeni din Bucuresti fiind diagnosticat cu CMD cu disfunctie sistolica severa de VS si regurgitare mitrala gradul III. Pentru regurgitarea mitrala s-a gasit solutia interventionala de tip Mitroclip. Aceasta operatie i-ar da speranta la o viata aproape normala. Donatia dumneavoastra va ajunge la inima lui Victor. Multumim din suflet!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Anonymous

500 RON
04 Apr 2021
Ramona Neacsu : Asociatia Balinte Ionela
Un cadou special pentru o zi speciala!