Status: Fundraising

Donatia ta ajunge la inima lui Victor!

Victor se numeste, este casatorit si are doi copii. In urma cu 15 ani, sotia lui a fost diagnosticata cu cancer, a urmat cobaltoterapie, urmata de extirparea tumorii. Cu doi copii in grija, unul la scoala generala, unul in anul I de facultate, a suferit un infarct. A urmat tratamentul recomandat, dar tot timpul prioritate au fost studiile copiilor. In anul 2017, dupa repetate episoade de fibrilatii, a fost supus interventiei de montare defibrilator pentru prevenirea mortii subite. Acum urmeaza un tratament cu entresto, sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul Fundeni din Bucuresti fiind diagnosticat cu CMD cu disfunctie sistolica severa de VS si regurgitare mitrala gradul III. Pentru regurgitarea mitrala s-a gasit solutia interventionala de tip Mitroclip. Aceasta operatie i-ar da speranta la o viata aproape normala. Donatia dumneavoastra va ajunge la inima lui Victor. Multumim din suflet!

0.31944444444444% Complete
Suma:

Galantomi:

Donatii:

Target:

180,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Donatia ta ajunge la inima lui Victor!

Victor se numeste, este casatorit si are doi copii. In urma cu 15 ani, sotia dumnealui a fost diagnosticata cu cancer, a urmat cobaltoterapie, urmata de extirparea tumorii. Cu doi copii in grija, unul la scoala generala, unul in anul I de facultate, a suferit un infarct. A urmat tratamentul recomandat, dar tot timpul prioritate au fost studiile copiilor. In anul 2017, dupa repetate episoade de fibrilatii, a fost supus interventiei de montare defibrilator pentru prevenirea mortii subite. Acum urmeaza un tratament cu entresto, sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul Fundeni din Bucuresti fiind diagnosticat cu CMD cu disfunctie sistolica severa de VS si regurgitare mitrala gradul III. Pentru regurgitarea mitrala s-a gasit solutia intervationala de tip Mitroclip. Aceasta operatie i-ar de speranta la o viata aproape normala. Donatia dumneavoastra va ajunge la inima lui Victor. Multumim din suflet!

De asemenea le reamintim agentilor economici ca au posibilitatea sa doneze 20% din impozitul pe profit, iar persoanele fizice pot dona 3,5% din impozitul pe venit.