Asociatia Balinte Ionela

Pentru noi, și ei contează!

Status: Fundraising

Ne dorim să fim mai aproape de semenii noștri greu încercați de bătrânețe, izolare sau suferință.

[ Show more ]
0.00485% Complete

Raised:

Supporters:

Donations:

10,000,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Ne despart câteva săptămâni de sărbătoarea sfântă a Învierii Domnului și, ca în fiecare an, ne dorim să fim mai aproape de semenii noștri greu încercați de bătrânețe, izolare sau suferință.
Asociația va face și în acest an o campanie denumită – Pentru noi, și ei contează. Fii chiar tu bucuria celor care nu o au! – și dorim să aducem alinare de sfintele sărbători Pascale  persoanelor neajutorate. Pe această cale declarăm deschisă campania de strângere de fonduri și produse alimentare. Campania se va desfășura în perioada 15 martie - 30 aprilie 2021.
Este cea de a V-a ediție a Campaniei Umanitare de Paște, un moment potrivit pentru a reaprinde speranța pe chipurile îmbătrânite de vreme și necazuri ale familiilor izolate ce se frământă cu limitări financiare serioase.
Noi ne-am pregătit și anul acesta să aducem bucurie și lumină în sufletele semenilor noștri aflați în nevoie, oferind pachete cu alimente și pachete de iepuraș pentru copii, necesare pregătirilor pentru celebrarea sărbătorilor Pascale! Vă invităm să participați alături de noi, fie prin donații în alimente de bază, dulciuri, rechizite, jucării, hăinuțe pentru copii, sau bani. Cu ajutorul vostru vom pregăti 100 de pachete cu toate cele necesare pentru a duce o rază de speranță bătrânilor singuri și bolnavi precum și familiilor necăjite cu copii.