Ionela Balinte - Asociatia Balinte Ionela

Fii chiar tu bucuria celor care nu o au!

335 RON Donatii stranse
3.35% Complete
10,000 RON Target
3 Donatii
7 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Asociatia Balinte Ionela, a fost infiintata in octombrie 2016, bazata pe experienta personala de voluntariat in diverse organizatii internationale, din dorinta de a gasi solutii si a contribui la nivelul de trai din tara, de a fi alaturi de semenii nostri. Asociatia a reusit sa se faca rapid cunoscuta prin numeroasele actiuni caritabile, proiecte scolare si sociale.

Asociația va face și în acest an o campanie denumită – Pentru noi, și ei contează. Fii chiar tu bucuria celor ce nu o au! – și dorim să aducem alinare de sfintele sărbători Pascale persoanelor neajutorate. Pe această cale declarăm deschisă campania de strângere de fonduri și produse alimentare. Campania se va desfășura în perioada 15 martie - 30 aprilie 2021.
Este cea de a V-a ediție a Campaniei Umanitare de Paște, un moment potrivit pentru a reaprinde speranța pe chipurile îmbătrânite de vreme și necazuri ale familiilor izolate ce se frământă cu limitări financiare serioase.
Noi ne-am pregătit și anul acesta să aducem bucurie și lumină în sufletele semenilor noștri aflați în nevoie, oferind pachete cu alimente și pachete de iepuraș pentru copii, necesare pregătirilor pentru celebrarea sărbătorilor Pascale! Vă invităm să participați alături de noi, fie prin donații în alimente de bază, dulciuri, rechizite, jucării, hăinuțe pentru copii, sau bani. Cu ajutorul vostru vom pregăti pachete cu toate cele necesare pentru a duce o rază de speranță bătrânilor singuri și bolnavi precum și familiilor necăjite cu copii.
Donaţiile pot fi făcute si în contul Asociaţiei:
RO17 RZBR 0000 0600 1902 6928
Bank Raiffeisen
Cod Swift: RZBRROBUXXX


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Balinte Ionela

Asociaţia Balinte Ionela este o organizatie non-guvernamentala si non-profit, ce are ca scop integrarea persoanelor defavorizate sau nevoiase, indiferent de varsta din Romania, la toate nivelurile vietii comunitare: social, profesional, educational, cultural, sportiv, medical etc, prin prezentarea, identificarea, promovarea si sustinerea unitara a intereselor acestora.

Pentru noi, și ei contează!

Ne dorim să fim mai aproape de semenii noștri greu încercați de bătrânețe, izolare sau suferință.

Paște Galantom ~ 2021

Ultimul an fost unul plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce cadou primim, ci ce avem în inimă. Așa că te

3 Donatii

Anonymous

155 RON
30 Mar 2021

Anonymous

30 RON
30 Mar 2021

Anonymous

150 RON
23 Mar 2021